Centre4Change bestaat uit een kleine vaste kern met een groot netwerk. Onze professionals koppelen moeiteloos bewezen methodes aan nieuwe idee├źn en ervaringen. We schakelen voor onze dienstverlening naast ervaren trainers, ook vaak deskundigen in van ver buiten de gebaande paden van de training en opleiding. Denk hierbij aan marketing-communicatie, cinema of digitale media.

Flexibiliteit

Kies voor flexibiliteit, resultaatgerichtheid en innovatie. Wij zetten uitsluitend die professionals in die voor u het beste meetbare resultaat opleveren. U betaalt niet voor onnodige overheadskosten maar alleen voor de diensten die u afneemt. Wel zo voordelig, wel zo overzichtelijk, wel zo modern.Wij brengen kleur in uw organisatie. Geen grijze trajecten met platgetreden methodes waarin alles klopt behalve het hart. Onze aanpak brengt energie en inspiratie. Zowel bij het individu als bij het team en de hele organisatie. Hoe we dit doen vertellen we hier.

Netwerk

Een indruk van ons netwerk:

Opdrachtgevers

We richten ons vooral op organisaties die meer marktgericht willen werken of te maken krijgen met grote veranderingen in de omgeving. De mensen van Centre4Change hebben succesvol opdrachten afgerond voor zowel non-profit organisaties als bedrijven, groot en middelgroot. Van nationale kampioenen tot multinationals.